Kaarten

dnr-logo

Prijzen

Online normaal €10,00| Aan de kassa normaal €12,00

Aan de kassa ooievaarspas €5,00

[button size=’medium’ style=’white’ text=’Koop je kaarten op de website van De Nieuwe Regentes’ icon=” icon_color=” link=’http://www.denieuweregentes.nl/agenda/2016/06/bharatanatyam-margam/’ target=’_blank’ color=’#ffffff’ hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=’#0e5480′ hover_background_color=” font_style=” font_weight=” text_align=” margin=”]

Openingstijden kassa

Dinsdag van 10:00 tot 16:00 uur
Woensdag van 10:00 tot 13:00 uur
Donderdag van 10:00 tot 16:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur
En anderhalf uur voor iedere voorstelling.

 

Ooievaarspas

Voor de voorstelling Margam geldt de Ooievaarspaskorting. Het theater moet  hiervoor je pas scannen bij de kassa. Daarom is het niet mogelijk om online kaarten met Ooievaarspaskorting te kopen.

 

Online kaartverkoop goedkoper

Online bestellen is goedkoper dan het kopen van een kaartje aan de deur. Bestel tickets online en je betaalt maar €10 euro. Makkelijk, snel en voordelig! Je kunt tot uiterlijk 2 uur voor aanvang van de voorstelling online kopen. Jouw ticket kan worden gescand vanaf een smartphone, je hoeft je e-ticket dus niet uit te printen.

 

Hoe werkt het?

Klik hier en ga naar de voorstelling . Je kunt de kaartjes kopen via de bestelknop. Betalen kan met iDeal. Je ontvangt een e-ticket in je mail.

 

Account aanmaken

De eerste keer dat je online koopt via de website moet je een account aanmaken. Daarna kun je altijd inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

 

Kaarten kopen aan de kassa

Tickets kun je natuurlijk ook kopen aan de kassa bij Theater De Nieuwe Regentes. In dat geval betaal je €12. Aan de kassa kun je alleen betalen met pin.

 

Ongeplaceerd

De zalen van Theater De Nieuwe Regentes zijn ongeplaceerd. Dat betekent dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Je kunt  voorafgaand aan het concert zelf je plaats uitkiezen.